Secțiunea

Creștinul și societatea

Cum putem fi sare și lumină în societate?

În această secțiune, găsiți materiale care să vă încurajeze să vă trăiți credinta acolo unde v-a pus Dumnezeu în societate, să implicați valorile și credința dvs în deciziile de zi cu zi, să-L reprezentați pe Hristos și să fiți sare și lumină oriunde ați fi. Publicăm interviuri, reportaje, emisiuni, articole și alte materiale structurate pe mari domenii ale vieții - Profesia (în muncă investim o treime din viață); Biserica (Raportarea la comunitatea locala de credință); Dimensiunea socială (atitudinea față de cei defavorizați și societate); Educația, cultura și știința; Raportarea la tehnologie, media și divertisment; Relația cu statul, instituțiile sale și legea; Relațile cu cei din jur - familie, prieteni, copii, cunoscuți.


Provocările Bisericii în acest sezon | Interviu cu Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al BOR

„Cei mai mari adversari ai Bisericii nu se află în afara ei, ci în interior”. De ce? Fiindcă interpretăm creștinismul într-un mod convenabil nouă. Astfel, falsificăm mesajul lui Hristos, îl îndulcim, decupând ce nu ni se pare rezonabil. Da, Scriptura e dulce, chiar dacă viața e aspră și amară uneori, însă noi trebuie să o prezentăm în totalitate, așa cum este ea, afirmă Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române.

Vasile Bănescu: Cetățeni ai Împărăției, dar nu facem abstracție de lumea în care trăim

„Ne naștem în mijlocul unei comunități. Privite prin extindere, aceste comunități în care trăim ajung să însemne lumea. Nu trebuie să ne desprindem de lume. Cât trăim în lume, avem datoria să-i slujim pe alții, să-i ajutăm. Știm că aproapele nu este definit prin proximitate. Aproapele nostru este oricine.
Creștinul și Relațiile

Curs Căsătoria și familia

Creștinul și Relațiile

10 sfaturi privind reînceperea școlii

Creștinul și Relațiile

Abuzul spiritualHalloween: Dovleacul nu se transformă în caleașcă | Ina Todoran, Revista Semnele Timpului

Oamenii au manifestat mereu un interes crescut pentru ocultism și vrăjitorie. Spargerea barierei realităţii și intrarea într-un tărâm interzis au fost ispite cărora mulţi nu le-au putut rezista. Și lucrurile nu s-au schimbat prea mult de-a lungul timpului. Oamenii sunt la fel de captivaţi de ocultism, însă sub o altă formă.

Dimensiunea spirituală a sporturilor orientale | David Moza

„În anii aceștia am văzut sute de oameni restaurați din diverse legături sau diverse contexte în care au venit zdrobiți.”

Principii biblice pentru o viață de succes - Seminar de administrare a finanțelor - Larry Pyle

Seminarul Principii biblice pentru o viaţă de succes, prezentat de Larry Pyle îţi dă o mână de ajutor în respectarea principiilor şi administrarea financiară. Descoperă principii biblice pentru administrarea finanțelor; buget personal; cărţi de credit; împrumuturi / investiţii.

Cum să-ți administrezi finanțele, Petru Bulica Idei PRACTICE

Cum să-ți administrezi finanțele, Petru Bulica | Idei PRACTICE :-)

Risipa alimentară la români. Cum putem evita pierderile

„Românii aruncă la gunoi, în medie, aproximativ 9 kilograme de mâncare pe lună, arată statisticile făcute de mai multe organizaţii active în domeniul combaterii risipei de alimente. Cifra este uriașă, în raport cu sărăcia pe care o clamăm aproape la fiecare pas. În multe case din România, cantităţi importante din alimentele cumpărate ajung în scurt timp la gunoi, fără să-și fi justificat cheltuiala. Care sunt însă adevăratele costuri, dincolo de suma înscrisă pe bon?”

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.